Digital RULEZZ 2020 predstavuje BEST spíkrov: Mišo Pastier zo Zaraguzy

Michal patrí medzi Top 100 európskych inovátorov podľa Google a Financial Times. Zároveň patrí medzi najlepších RULEZZ spíkrov za celých 10 rokov. Marketingovej komunikácii sa venuje vyše 15 rokov. Popri agentúrach Zaraguza v Bratislave a Prahe založil aj štúdio GoBigname, ktoré má za sebou už vyše 350 projektov spojených zo zakladaním nových firiem alebo reštartu produktov. Viac o Michalovi sa dozviete TU.

Konferencia Digital RULEZZ 2020 sa bude v tomto roku niesť v znamení hesla BEST OF THE BEST a je plánovaná na 24. novembra v Bratislave 2020 v Starej tržnici. SAVE THE DATE!

Organizátori Digital RULLEZZ pravidelne a pozorne sledujú vývoj opatrení pandemickej komisie týkajúce sa hromadných podujatí na Slovensku a počítajú so všetkými možnými scenármi, ktoré môžu nastať v najbližších mesiacoch. Ambíciou organizátorov je zorganizovať konferenciu Digital RULEZZ 2020 bezpečne a zodpovedne, a pritom zachovať jej status najväčšieho osobného networkingu marketingových profesionálov na Slovensku. Pozrite si viac o opatreniach a garanciách organizátora TU.