Digital RULEZZ: Najväčšia marketingová konferencia očami „reality checkerov“

Najväčšia konferencia o digitálnom marketingu je za nami. Organizátori hostili takmer 800 účastníkov a tí zas vytvorili pre spíkrov skvelú atmosféru. Efektívna bola prítomnosť všetkých branžových asociácií: IAB Slovakia, ADMA aj KRAS. IAB na hlavnom stejdži zastupoval predseda správnej rady Matej Kolarovský so správou o stave digitálneho marketingu a médií na Slovensku. A plný workshop s praktickými prezentáciami jej členov vyvolal tiež silný ohlas.

Za ADMA v úvode vystúpil aj prezident asociácie a zhodnotil stav digitálneho marketingu na Slovensku. Rovnako workshopy ADMA − ADMA Academy, ktorá bola odborným garantom konferencie, boli prínosné, vďaka absolventom, ktorý názorne ukázali, ako sa presadili v praxi.

Nestratili sa ani členovia KRAS-u, ani Ľudia z marketingu, ktorí diskutovali o férových tendroch.

A kto ešte ukázal svoju silnú prítomnosť? ContentFruiter aj vďaka stánku,

Svoju prítomnosť na stejdžoch ako aj konferencii zdokumentovali aj ďalší, ui42 zverejnila prednášku ich zakladateľa Martina Krúpu o dopadoch UX na úspešné marketingové kampane

a ukázala aj svoju silnú konferenčnú zostavu,

rovnako zvedavo pôsobila aj osmica z Mindshare Slovakia.

PS:Digital zaujal okoloidúcich svojim AR stánkom.

A ďalší zase zdieľali na workshopoch svoje skúseností, ako Lukáš Fabo z ljstudiocreative, ktorého workshop s Robertom Szabom z PS:Digital na tému Vytvorte si vlastného chatbota patril k tomu najlepšiemu a najprogresívnejšiemu, čo sa zdieľalo na konferencii.

Nemenej dôležitá bola aj strana dopytu, ktorý vyvolala široká ponuka a tú dokumentovali svojim ťahom za inšpiráciami a vedomosťami aj ľudia z agentúry NetSuccess,

či Kremsa Digital aj ďalší.

A organizátori tak, ako aj ContentFruiter, veria, že nikto z účastníkov konferencie neodišiel bez toho, aby našiel chutný a hodnotný obsah, či už v taškách, chill-out zónach, alebo na stjedžoch a už sa tešia na budúci ročník Digital RULEZZ 2020, ktorý prinesie ďalšie inovácie.

Chcete si v krátkosti zaspomínať? Pozrite si priebeh a atmosféru konferencie tak, ako ju zachytili fotografi.