DIGITÁLNA AGENTÚRA ROKA 2022: Kompletné výsledky a ohlasy agentúr

4. ročník hodnotenia najlepších digitálnych agentúr roka 2022 DIGITÁLNA AGENTÚRA ROKA (DAR) a DIGITAL EXCELLENCE AWARD (DEA) je za nami: Pozrite si ohlasy víťazov na sociálnych sieťach a pripájame aj kompletné rebríčky DAR/DEA 2022 aj tabuľkami. Viac informácií o Digitálnej agentúre roka 2022 si môžete pozrieť aj na portáli mesačníka Stratégie.

Titul najlepšej digitálnej agentúry DAR z roku 2021 sa úspešne podarilo agentúre THIS IS LOCCO, a to vďaka mnohým úspechom na relevantných súťažiach a veľmi pekným výsledkom.

Prví, prví a druhí: Agentúra TRIAD Advertising získala zlato v kategórii Execution, zlato v kategórii Awareness, a striebro v celkovom hodnotení.

Chytiť bronz je DAR – hovoria si v agentúre PS:Digital, ktorá skončila na tretej priečke v hodnoteni 22 agentúr z oblasti digitálneho marketingu na Slovensku. Tentokrát sa dobré ekonomické výsledky a znalosť agentúry spojili s viacerými oceneniami a výsledok sa dostavil.

Agentúra JANDL je už tradičnou stálicou na slovenskom reklamnom trhu a zdá sa, že sa jej darí aj v digitále - obsadila druhú priečku v rámci Digital Excellence Awards (DEA).

1. miesto v rebríčku DAR 2022 ECONOMY získala agentúra DIGILINE – lebo ako sa hovorí - biznis je biznis.

Agentúra RIESENIA sa stala 3. najlepšou PERFORMANCE agentúrou roka v rámci rebríčka DAR 2022. A potom to patrične oslávili.

Zadarilo sa aj agentúre Performics. V tvrdej ekonomickej konkurencii sa tak stala treťou najúspešnejšou agentúrou v rebríčku DAR ECONOMY 2022.