Influencer Review: JunioR & Sajfa, Celeste o Vanity Fail, LucyPug zasa súťaží

Čo nám robia naši influenceri?

Na prvú ultra-turbo-nabíjačku na čerpačke v Budči, ktorá vám nabije auto za 15 minút, upozornil Sajfa aj s JunioRom, čo znamená, že Slovensko sa dá prejsť z západu na východ na elektrine.

Celeste Buckingham a aj pani Sajfová - Veronika Cifrová Ostrihoňová dali rozhovor novému online magazínu Vanity Fail, takže štartuje s odporúčaniami skvelých influencerov:

a LucyPug sa zapojila do súťaže pre deichman.sk.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ako ste na tom s vianočnými darčekmi??? Už nakupujete, alebo ešte nie ste v predvianočnej nálade a nechávate si to na poslednú chvíľu???Nákupné centrá sa už začínajú plniť, no ja od nákupov mám ešte ďaleko, zatiaľ v nich riešim len pracovné stretnutia?Najbližšie týždne pripravujem ešte pár súťaží, keďže tento typ spoluprác mám najradšej a tak môžem obdarovať aj vás☺️A mám tu pre vás ďalšiu - pre tých, ktorí radi nakupujú v @deichmann.sk ??‍♀️Stačí odoberať ich profil v komentári označiť kamošku, ktorá je najväčšia shopping maniačka a môžeš vyhrať poukážku v hodnote 200€ na nákup v ich predajniach?Ja som si naposledy u nich ulovila tieto čižmy, ktoré mi všetci chvália?? @patrabene

Príspevok, ktorý zdieľa LUCY•PUG (@lucypug),