Konferencia Digital RULEZZ 2020 predstavuje BEST OF THE BEST partnerov

Tatra banka podporuje najväčšiu konferenciu o digitálnom marketingu už 10 rokov a patrí medzi jej najvernejších partnerov - organizátor jej aj touto cestou ďakuje.

Organizátori Digital RULLEZZ pravidelne a pozorne sledujú vývoj opatrení pandemickej komisie týkajúce sa hromadných podujatí na Slovensku a počítajú so všetkými možnými scenármi, ktoré môžu nastať v najbližších mesiacoch. Ambíciou organizátorov je zorganizovať konferenciu Digital RULEZZ 2020 bezpečne a zodpovedne, a pritom zachovať jej status najväčšieho osobného networkingu marketingových profesionálov na Slovensku.

Dátum uskutočnenia konferencia - 24. november - je ešte pomerne ďaleko, neistota pokračuje a nikto nevie, ako sa dovtedy situácia v oblasti hromadných podujatí vyvinie. Aj preto prichádza organizátor konferencie Digital RULEZZ s jasnými pravidlami v týchto nejasných podmienkach. Konferencia sa bude konať OFFLINE a za dodržania najprísnejších "anti-korona" opatrení. Ak to epidemiologická situácia v pôvodnom termíne nedovolí, termín konania konferencie bude presunutý na február 2021. Ak sa neuskutoční ani v náhradnom termíne, účastníci aj partneri dostanú svoje peniaze naspäť, takže nič neriskujú. Lístky môžete kúpiť bez uvedenia konkrétnych mien a pár dní pred konferenciou ich doplníte. Pozrite si viac o garanciách organizátora TU.