Konferencia Retail Summit 2024 v Prahe: Ako KEYNOTE vystúpi stratég JP Castlin!

Ako keynote speaker sa na tohtoročnej konferencii Reatil Summit predstaví business stratég JP Castlin, ktorý sa vo svojom príspevku „Ilúzia efektivity – ako riešiť skryté náklady v obchode“ zameria na strategické dôsledky nových spôsobov podnikania a načrtne nové cesty k rastu.

JP Castlin je označovaný za jedného z najvýznamnejších predstaviteľov tohto odvetvia. Je tvorcom rámca ABCDE pre stratégiu v časoch neistoty, autorom a publicistom. Svoju kariéru začal ako právnik špecializujúci sa na fúzie a akvizície, potom prešiel do sveta podnikového riadenia a nakoniec aj stratégie. Je autorom kníh Gravitácia elektronického obchodu, Stratégia v polemike a Čo robiť, keď neviete, čo robiť.

Konferencia o obchode v ČR Retail Summit 2024, ktorá prebehne od 25.do 27. marca 2024 v Kongresovom centre Praha, už zverejnila svoj program. Zameraný bude najmä na trendy, inovácie a udržateľný biznis SAVE THE DATE! Jubilejný 30. ročník tejto najväčšej konferencie o obchode v Česku i na Slovensku prináša ako hlavnú tému „Opening Minds & Markets“. Pridajte sa k viac ako 1200 účastníkom a počas 3 dní objavujte a diskutujte možnosti spolupráce, inovácie a obchodné modely budúcnosti s vašimi kolegami z českej i slovenskej obchodnej a výrobnej branže.