Ktoré marketingové média sú na Slovensku najrelevantnejšie?

Marketéri združení v Paneli marketingových profesionálov na Slovensku boli tentokrát dopytovaní na to, ktoré slovenské média prinášajúce správy z oblasti marketingu a reklamy čítajú a považujú pre seba za relevantné. V sledovanosti (online alebo v papierovej verzie) sú na prvých priečkach tri médiá. Dve sú dlhoročné stálice a jedno je skôr novším challengerom, a nasledované sú dvoma špecializovanými digitálnymi marketingovými platformami.  Viac v blogu Go4insight.

Chcete, aby aj vaše názory boli zahrnuté do marketingových prieskumov a chcete dostávať správy s jeho výsledkami medzi prvými? Zaregistrujte sa do projektu Panelu marketingových profesionálov.

Panel marketingových profesionálov (skrátene Panel marketérov) je spoločným projektom platformy TheMarketers.biz (MARKETERS s.r.o.) a prieskumnej agentúry Go4insight. Je určený pre profesionálov a špecialistov z oblasti marketingu. Panel marketérov slúži ako platforma na kontinuálne exkluzívne prieskumy názorov a postojov medzi slovenskými marketérmi a zadávateľmi reklamy na rôzne témy.

Foto: unsplash.com; Jenny Ueberberg.