LAST CALL: Livestream Neuro & AI RULEZZ Špeciál už v stredu 12. júna!

Pozrite si aj nabitý program pripravovanej online konferencie Neuro & AI RULEZZ Špeciál, ktorú prinášajú TheMarketers.biz a VOYO. Je v ňom všetko, čo potrebujete vedieť, keď to s AI a Neurom v marketingu myslíte vážne!

Medzi inými v časti AI vystúpia Martin Woska z TRIAD-u, Andrej Winter z KANTAR-u, Daniel Minárik z Tatra banky, Jakub Šuster z elv.ai, ale aj Milan „OPAK“ Janáči zo Zion5 Studio, Štefan Vadócz z Neopublic či Peter Šebo z PS:Digital a ďalší. V časti Neuro zas uvidíme Michaelu Benedigovú zo Seesame, Michala Čuridla z iFocus, Mateja Šuchu z Mindworx Consulting, Tamása Darásza z FMK UMC a Mira Šveca z DICIO neuromarketing. Kompletný prehľad spíkrov nájdete TU. Nezabudnite, už 12. júna 2024 prostredníctvom livestreamu z pohodlia vašej kancelárie či domova. Prístupy do livestreamu vrátane archívu už od 65,- EUR (bez DPH). Ponuky lístkov nájdete TU.

A nezabudnite: keby ste sa ako účastníci tejto konferencie nemohli zúčastniť na livestreame alebo jeho časti, bude vám k dispozícii záznam konferencie, a to až do 30. 9. 2024.