MARKETER!S NEWS: Digitálnou agentúrou roka je ZARAGUZA + iné novinky z agentúr

Digitálnou agentúrou roka sa stala Zaraguza, ktorá vyhrala aj v kategóriách EXECUTION a AWARENESS, víťazom v kategórii PERFORMANCE je agentúra Visibility, v kategórii IDEAS vyhrala agentúra THIS IS LOCCO a v kategórii ECONOMY sa z víťazstva tešila agentúra Performics, gratulujeme.

Shortlistovalo sa aj na prestížnom festivale Epica Awards 2020, boj o finále skončil vynikajúco pre agentúry Effectivity, MUW Saatchi & Saatchi, Triad Advertising a Wiktor Leo Burnett, taktiež im patrí epická gratulácia za to, že šíria dobré meno SK reklame vo svete.

Wiktor Leo Burnett: OOOOO MÁME 4 SHORTLISTY! Ešte sme síce ne-vy-hra-li, ale tešíme sa poriadne už teraz! Dva shortlisty nám vyniesla Epica za Dospinox − Nočné muky a 365.bank − Reklamu z obývačky. Ďalšie 2 Eurobest za Hráškovú polievku pre Ministerstvo zdravotníctva a Lidl Slovensko a znova Dospinox − Nočné muky. Držte pal-ce!.

copy of FB post

Posledný tohtoročný spot od MUW Saatchi & Saatchi pre Telekom sa dostal do výberu portálu Ads of the World.

A ako vždy, prinášame aj prehľad kampaní, prác a ďalších agentúrnych aktivít priamo z postov agentúr bez ich mediálneho skreslenia:

piatok 4.12.2020

Goriffee Roastery má reklamu a bude aj v telke (TA3)! Treba poďakovať ľuďom čo nám pomohli: Radovan Andrej Grežo − za konzultácie s nápadom; Juraj Šlesar − za poskytnutie najkrajšej kuchyne; Tomáš Miklas − za vytvorenie tohto videa

štvrtok 3.12.2020 -3 dni

streda 2.12.2020

Respect APP: Niektoré veci sú magické, lebo ich nenaplánujete. Napríklad to, čím vás prekvapia vaše deti. Ako na takúto situáciu zareaguje rodina Lišiakovcov? Dozviete sa v aktuálnom spote pre Prvá stavebná sporiteľňa a novinku môj DOMOV.

utorok 1.12.2020

pondelok 30.11.2020

Foto: adma.sk.