MARKETER!S NEWS: PROKOP so 191 prácami + dalšie novinky z agentúr

APRSR − Asociácia public relations Slovenskej republiky: Do 12. ročníka súťaže sa prihlásilo až 191 projektov od 42 prihlasovateľov. Teraz bude 19 porotcov v hodnotiť prihlásené práce a shortlisty v 17 tohtoročných kategóriách. Vyhlásenie víťazov a slávnostný galavečer sa uskutoční 31. marca.

Pozrite sa, ako niektoré agentúry zareagovali na aktuálnu situáciu na Ukrajine, keď svoje logá doplnili o farby ukrajinskej vlajky. Viete, že popri platonickej morálnej podpore, môžete prispieť, napríklad, aj prostredníctvom stránok donio.sk − kto pomôže Ukrajine | donate.magna.org | redcross.sk/ukrajina? Komunitu na to upozornila agentúra Galton Brands.

A ešte jedna reakcia v súvislosti v agresiou Ruska na Ukrajine. VOLIS International vyzýva, aby agentúry prestali používať nástroje ako sú reklamný systém Yandex, sociálna sieť VKontakte, SEO tooly ako Topvisor a LinkPad, či projekt manažmentový systém Bitrix24, aby ste nemuseli riešiť otázku, či ste ich ďalším používaním prispeli na 1, či na 2 delostrelecké granáty, ktoré teraz dopadajú na Ukrajinu.

Nominácie na ocenenie pre firmy za inšpiratívne príklady v oblasti zodpovedného podnikania a firemnej filantropie Via Bona Slovakia, ktoré usporiada Nadácia Pontis, môžete podávať do 14.3.2022.

Ak vás zaujímajú nové kampane, či ďalší noví klienti vašich konkurentov, pozrite si výber najdôležitejších noviniek z agentúr zverejnených na sociálnych sieťach:

daren&curtis: PARK SNOW Donovaly pokračuje kampaňou na podporu predaja lístkov, ako aj proma strediska

MERTEL: Zlato v kategórii ''People's Choice Technology'' z 11. ročníka Global Eventex Awards 2021 dorazilo na Slovensko do agentúry

Promiseo: Univerzitná nemocnica L. Pasteura Košice oživuje komunikáciu, začína novým logom

PS:Digital: v Trnavskom kraji sa nachádzajú výdatné ložiská zemného plynu, vysvetľuje v Trnafčine Nafta Gbely

Trumpeter: Efektívne metódy učenia sú novou témou v PR kampani jazykovej školy Berlitz Bratislava

Grape PR: Slovak Parcel Service sa pripomína novou kuriérskou kampaňou

CREATIVE PRO: Produkčná spoločnosť Right&Stuff je nový člen CREATIVE PRO

Cstudios: Potravinový obchod Family Market spustil e-shop pre Dunajskú Stredu a okolie, ale čoskoro prídu na rad aj ďalšie okresy

Etarget Slovensko: Kampaň UniCredit Bank Nové účty potiahli interaktívne videá

ui42: Slovenská sporiteľňa zverejnila e-book Ako naštartovať biznis online

Made by Vaculik: Tatra banka počas kampane Umenie je dar venuje umelecké diela SNG ako dar nám všetkým

PS:Events: Agentúra stála za premietaním slov plných lásky na stenu autobusovej stanice Nivy na Valentína (14/2/2022)

PS:Digital: Kampaň zdravotnej poisťovne Dôvera tromi spotmi podporovala benefity, ktoré sú doslova FIT

Ponyhouse.sk: Železnice Slovenskej republiky - ŽSR sa kampaňou chcú odlíšiť od prepravcov, lebo manažujú infraštruktúru (koľajnice), neprepravujú tovar ani ľudí

Obrázok: facebook.com; @AsociaciaPR.SR; marketeris.sk