MARKETER!S News: TOP novinky z digitálnych agentúr

Elite Solutions je ďalšou digitálnou agentúrou, ktorá sa stala členom Klubu reklamných agentúr Slovenska.

Agentúra daren&curtis pomohla svojmu klientovi Lidl minimalizovať stopu, ktorá má negatívny dopad na životné prostredie a vytvorila elektronickú alternatívu papierových letákov, ktoré klienti už môžu dostávať priamo do Messengera.

RIESENIA.com sa ako jediná agentúra z Čiech a Slovenska dostala do finále #PremierPartnerAwards v Dubline.

Visibility oslávila 10 rokov pôsobenia na trhu pôsobivou tortičkou.

samsiDigital mení svoju vizuálnu identitu a pýta sa , či im táto nová pristane.

V ui42 digital riešia marketing a moderný hlas e-shopu s klasickou eleganciou TheRake.com, ktorý pôsobí už v 32 krajinách.

Agentúra Promiseo získala 1. miesto v súťaži Google Partners CZ/SK − Rewards vo výzve za rast súčasných klientov počas 2. štvrťroku 2019.

Kremsa Digital pomáha rásť nákupnému centru Eurovea, ktoré navštívilo už 100 miliónov návštevníkov, aj vďaka starostlivosti o content na sociálnych sieťach a komunikačnej podpore.

diorama má nový agentúrny web posted.sk.

PS:Digital vypredalo augustové raňajky na ktorých sa rozprávali o Zomri a keďže nikto nezomrel od nudy, pripravujú ďalší PS:Digital Breakfast v septembri.

Agentúra CORE 4 expandovala a rozšírila pole svojho zamealované pôsobenie aj na novú terasu.

Agentúra TRIAD poodhalila zákulisie svojich tohtoročných českých kampaní

a aj v agentúre Marketing Art sa obzreli dozadu a zrekapitulovali si weby a e-shopy, na ktorých robili počas posledných 6 rokov.

Basta digital robila klientsku grilovačku s minimom odpadu, bez plastov a jednorazového riadu a o svoje skúsenosti sa podelila v blogu, ktorý zverejnil startitup.