Marketing RULEZZ 2023: Prišlo nás vyše 800! Dobre či zle?

Áno, presne 804 účastníkov konferencie prešlo registračným pultom pri vstupe do bratislavskej Starej tržnice 22. novembra 2023. A ďalších 1117 účastníkov sa na konferenciu pripojilo prostredníctvom livestreamu. Taký bol Marketing RULEZZ 2023: Back to the Roots.

No, nebolo nám všetko jedno. Uvedomovali sme si, že nikto nemá rád, keď musí čakať v zástupe do šatne či v rade na prvú rannú kávu. A že určite nastali situácie, keď si nebolo jednoduché len tak si nájsť voľnú stoličku či dostať tašku s konferenčnými materiálmi a mnohí sme postávali pri stolíkoch na horných balkónoch. A to všetko s vedomím, že už o pár minút vstúpi na pódium legendárny Les Binet a že to všetko sa musí stihnúť včas.

Na strane druhej, veľmi sme chceli aby sa ľudia z branže vrátili späť s home-office do reálneho života. Od monitorov a displayov späť ku Face to Face a predovšetkým k tomu, čo robí konferenciu konferenciou – k poriadnemu a nefalšovanému networkingu. Jednoduche opäť v plnom počte tak, ako to má byť. A myslíme si, že to vyšlo. Takže ku otázke zo začiatku: Veríme že viac dobre ako zle:)

Aj preto sa chceme poďakovať nášmu spoluorganizátorovi TREND za to, že s nami šiel do tejto výzvy a veľká vďaka patrí všetkým účastníkom a partnerom, ktorí sa na tejto vzrušujúcej akcii spolu s nami zúčastnili a prispeli ku nefalšovanej ľudskej atmosfére... Že prišli NAŽIVO. Bolo príjemné byť svedkami mnohých objatí, podávania si rúk a radosti zo stretnutia toľkých dobrých známych, kolegov či obchodných partnerov - v jeden deň a na jednom mieste.

A vďaka patrí jednoznačne aj všetkým našim inšpiratívnym spíkrom, pretože v tejto dnešnej dobe je dôležité učiť sa od tých najlepších a nikdy nezabúdať na to, čo v biznise naozaj funguje, čo je podstatné, čo je dobré, užitočné a efektívne. Jednoducho Back to the Roots!

Z toto všetko vám všetkým ďakuje TheMarketers.biz & RULEZZ Team

Foto: Vlado Škuta, Daniel Dvorský