Marketing RULEZZ 2024: TOP kreatívna agentúra SNASK zo Švédska v Bratislave!

Dizajnové rockové hviezdy a showmani Erik Kockum a Fredrik Öst z nekonvenčnej kreatívnej agentúry Snask zo Švédska po 10 rokoch opäť prichádzajú na Slovensko!

Erik Kockum je Partner & Creative Director agentúry Snask. Erik je skvelý prezentátor a autenticky a vtipne dokáže sprostredkovať a vyrozprávať inšpiratívne postrehy o kreativite a režírovaní videí a reklamných filmov. Jeho pracovné úspechy v marketingu siahajú od veľkých finančných inštitúcií a bánk až po hudobné videá pre Viagra Boys a The Hives. Erikove heslo je: "Šťastie praje odvážnym!"

Fredrik Öst je Founder & Brand Director agentúry Snask. Freddie je kreatívny odpadlík, ktorý sa nebojí vzoprieť normám a vymaniť sa z okovov konvencií. Je zástancom prirodzeného sebavyjadrenia a posúvania hraníc, čo je v efektných projektoch Snask úplne zjavné! Takže nenechajte si ujsť týchto „kreatívnych šialencov“ zo severu, ktorí majú stále čo povedať milovníkom odvážnej kreativity a dizajnu.

Témou tohtoročnej konferencie Marketing RULEZZ je „Riding the WAVES“ a konať sa bude 20. 11. 2024 v Starej tržnici v Bratislave. Chýbať nebude ani poriadny networking a afterka s vyhlasovaním Digitálnej agentúry roka 2024. A budú tam opäť všetci!

Využite ponuku najvýhodnejších cien Super Early Birds lístkov na Voľné sedenie s registráciou do 31.7.2024 so zľavou 66 € zo základnej ceny!