Michal Čuridlo: AI priniesla do neuromarketingu veľmi efektívnu analýzu dát

Michal Čuridlo je zakladateľom a Managing Director prvej slovenskej neuro performance agentúry iFocus, ktorá v každodennej performance praxi používa aj neuromarketingové nástroje. Svoj profesionálny život odštartoval v Londýne, kde začínal s digitálnym marketingom, ktorému sa venuje posledných 15 rokov.

Čo priniesla umelá inteligencia do oblasti a prečo iFocus začal využívať neurotestovanie pozornosti pomocou AI? „Princípy neuromarketingu nepatria k novinkám posledných dní, ale až umelá inteligencia umožnila veľmi efektívnu analýza týchto dát. Hlavným dôvodom ale bolo priniesť našim klientom konkurenčnú výhodu. V prípade výkonnostných kampaní sa čím ďalej tým viac presadzujú tzv. black box riešenia, ktoré limitujú možnosť odlíšiť sa v nastaveniach. Ísť cestou optimalizácie kreatívy na základe neuro dát bolo preto logickým vyústením,“ komentuje hlavný prínos AI pre oblasť výkonnostného marketingu Michal Čuridlo.

Využitie neuromarketingu v performance agentúre iFocus: Testovanie pozornosti kreatív“ – to je prednáška, s ktorou Michal vystúpi aj na online konferencii Neuro & AI RULEZZ Špeciál, ktorú prinášajú TheMarketers.biz a VOYO. Dozviete sa v nej, že neuromarketingová analýza pozornosti digitálnych reklamných formátov pomocou AI prináša nadštandardné zlepšenie výsledkov kampaní a na konkrétnych príkladoch z praxe uvidíte, ako sa pomocou neura v závislosti od cieľov kampane dá optimalizovať a dosiahnuť ešte lepšia zapamätateľnosť značky, aj ešte vyššia miera prekliku, než je bežné a zosumarizuje kľúčové princípy, ktoré vplývajú na vnímanie vizuálov a videí spotrebiteľmi.

Viac sa dozviete na prvej a jedinej špecializovanej konferencii Neuro & AI RULEZZ Špeciál už 12. 6. 2024 prostredníctvom livestreamu. Ponuku firemných a individuálnych livestreamov nájdete TU.

A nezabudnite: keby ste sa ako účastníci tejto konferencie nemohli zúčastniť na livestreame alebo jeho časti, bude vám k dispozícii záznam konferencie, a to až do 30. 9. 2024.

Michal Čuridlo | Managing Director | iFocus