Slávnostné vyhlásenie DIGITÁLNEJ AGENTÚRY ROKA už o týždeň - 22. novembra!

Slávnostné odovzdávanie ocenení V. ročníka rebríčka DIGITÁLNEJ AGENTÚRY ROKA (DAR) sa vracia do bratislavskej Starej tržnice, po najväčšej konferencii v oblasti digitálneho marketingu MARKETING RULEZZ 2023. Uskutoční sa už budúcu stredu 22.11. od 19.30. Vstup je pre agentúry zaradené do rebríčkov i pre všetkých účastníkov konferencie MARKETING RULEZZ 2023 voľný.

 

O monumentálnu sochu D-éčka zabojuje tento rok spolu až 34 agentúr, ktoré organizátori rebríčkov DIGITÁLNA AGENTÚRA ROKA (DAR) a DIGITAL EXCELLENCE AWARDS (DEA) zaradili do súboja o prestížne ocenenia najlepších agentúr v oblasti digitálneho marketingu na Slovensku.

Cieľom a poslaním rebríčka DAR je každoročne zostaviť poradie najlepších agentúr v oblasti digitálneho marketingu na Slovensku, a to na základe 5 hodnotiacich kritérií. Tri kritériá PERFORMANCE, IDEA a EXECUTION – ako ich poznáme zo súťaže DIGITAL PIE - tvoria systém priebežného zberania bodov vo vybraných súťažiach digitálneho marketingu doma i v zahraničí. Kritérium ECONOMY sleduje ekonomickú výkonnosť agentúr na báze obratu a EBITDA. Ďalším hodnotiacim kritériom je AWARENESS - znalosť digitálnych agentúr na trhu. Súčasťou projektu DAR je i ocenenie DIGITAL EXCELLENCE AWARDS pre agentúry, ktoré nie sú členmi ADMA (Asociácie digitálnych agentúr Slovenska).

Organizátorom rebríčka je spoločnosť MARKETERS a odborným garantom je Asociácia digitálnych marketingových agentúr (ADMA).