TOP SMART: 10 inšpirácií pre vašu SMART „značku“ v reklame

Vybrali sme pre vás tie najlepšie inšpiratívne videá TECH produktov z portálu Mashable. Tentokrát ide o SMART riešenia pre SMART domácnosti, ktoré aj vy môžete spojiť s vašou značkou, a to nielen vo video reklame. Sme v 3. tisícročí a progresívnemu publiku treba stále opakovať, že ste súčasní. Napríklad aj SMART „home“ riešeniami:

Smart prikrývka je samozrejmý základ smart domácnosti, lebo dobrý spánok je základ kvalitného života. Udrží posteľ aj v horúcom, aj v chladnom stave súčasne a váš hrdina už nemusí riešiť teplo-zimné momenty napätia so svojou polovičkou.

Ak má hrdina smart domácnosť, niekedy ju ani neopúšťa, má home office, najmä ak má doma smart robota.

Nemusí byť v domácnosti všetko smart, ak to má nejaký nečakaný úžitok. Napríklad celé generácie mali problém, čo s nedopísaným koncom ceruzky, ktorá bola už taká krátka, že sa nedala udržať v ruke. Teraz je tu jednoduchá vec. Stačí, ak váš hrdina zasadí zbytok ceruzky a vyrastú mu rastliny, samozrejme, že podľa toho, aké semená sú uložené na konci ceruzky.

Občas sa stane, že aj hrdinka zo smart domácnosti musí ísť preč a vtedy prídu vhod praktické old school vychytávky, ako cestovný pelech, najmä, ak ide o pohodlie domácich miláčikov. A to teraz netočíme o smartfónoch.

Ale ani hrdinka zo smart domácnosti by nemala byť na cestách ukrátená o vychytávky ako je prehľadná polička na oblečenie vyčarovaná z pravekého kufra.

Ale predsa len hrdina zo smart domácnosti by mal byť smart aj na cestách. K tomu stačí, aby si vzal so sebou zariadenie, ktoré je polovičný segway a polovičný droid.

Ale pozrime sa aj z ciest späť do domácnosti. Smart hrdinka na cestách nemá nikdy stres, ak má v smart domácnosti smart mačku a v ruke smartfón aj v čase kŕmenia.

Rovnako sa k smart hrdinom, ktorí sú trendy, hodia aj smart ponožky, najmä ak behajú a dáta o aktivite si zbierajú do smartfónu.

Po behu dobre padne miešaný nápoj a smart domácnosť by mala byť šetrná aj k životnému prostrediu a nemala by používať jednorazový riad, ani na miešanie nápojov. Aspoň taká je idea automatickej rotačnej miešačky nápojov.

Spánkom sme smart home prehľad začínali a spánkom ho aj ukončíme. V smart domácnosti má svoje miesto aj smart spoločník. S ním môže smart hrdina alebo hrdinka meditovať, zaspávať alebo spať a on bude až do rána strážiť ich spánok. Dobrú noc a pekný deň.