Vyhlásenie DIGITÁLNEJ AGENTÚRY ROKA 2022 už budúci týždeň!

Slávnostné odovzdávanie ocenení IV. ročníka rebríčka DIGITÁLNEJ AGENTÚRY ROKA (DAR) sa uskutoční v kreatívnom prostredí bratislavského klubu MANIFEST BOHÉMA už budúcu stredu 23. novembra o 20.00 na Hurbanovom námestí 1.

O monumentálnu sochu D-éčka zabojuje tento rok spolu až 35 agentúr, ktoré organizátori rebríčkov DIGITÁLNA AGENTÚRA ROKA (DAR) a DIGITAL EXCELLENCE AWARDS (DEA) zaradili do súboja o prestížne ocenenia najlepších agentúr v oblasti digitálneho marketingu na Slovensku.

Vstup je voľný, no len pre pozvaných a registrovaných hostí. Preto ak máte záujem sa zúčastniť, zaregistrujte sa do piatku 18.11. TU a vyplňte zoznam hostí, ktorí sa slávnostného vyhlásenia zúčastnia za vašu agentúru. Registrujte sa čo naskôr, keďže priestory klubu sú limitované.

 

Cieľom a poslaním rebríčka DAR je každoročne zostaviť poradie najlepších agentúr v oblasti digitálneho marketingu na Slovensku, a to na základe 5 hodnotiacich kritérií. Tri kritériá PERFORMANCE, IDEA a EXECUTION – ako ich poznáme zo súťaže DIGITAL PIE - tvoria systém priebežného zberania bodov vo vybraných súťažiach digitálneho marketingu doma i v zahraničí. Kritérium ECONOMY bude sledovať ekonomickú výkonnosť agentúr na báze obratu a EBITDA. Ďalším hodnotiacim kritériom bude AWARENESS - znalosť digitálnych agentúr na trhu. Súčasťou projektu DAR je i ocenenie DIGITAL EXCELLENCE AWARDS pre agentúry, ktoré nie sú členmi ADMA (Asociácie digitálnych agentúr Slovenska).

Organizátorom rebríčka je spoločnosť MARKETERS a odborným garantom je Asociácia digitálnych marketingových agentúr (ADMA).