Vyhlásenie DIGITÁLNEJ AGENTÚRY ROKA 2023 už 22.11.! SAVE THE DATE, VSTUP VOĽNÝ!

Slávnostné odovzdávanie ocenení V. ročníka rebríčka DIGITÁLNEJ AGENTÚRY ROKA (DAR) sa vracia do bratislavskej Starej tržnice po najväčšej konferencii v oblasti digitálneho marketingu MARKETING RULEZZ 2023.

Vstup je pre agentúry zaradené do rebríčkov i pre všetkých účastníkov konferencie MARKETING RULEZZ 2023 voľný.

O monumentálnu sochu D-éčka zabojuje tento rok spolu až 35 agentúr, ktoré organizátori rebríčkov DIGITÁLNA AGENTÚRA ROKA (DAR) a DIGITAL EXCELLENCE AWARDS (DEA) zaradili do súboja o prestížne ocenenia najlepších agentúr v oblasti digitálneho marketingu na Slovensku

Cieľom a poslaním rebríčka DAR je každoročne zostaviť poradie najlepších agentúr v oblasti digitálneho marketingu na Slovensku, a to na základe 5 hodnotiacich kritérií. Tri kritériá PERFORMANCE, IDEA a EXECUTION – ako ich poznáme zo súťaže DIGITAL PIE - tvoria systém priebežného zberania bodov vo vybraných súťažiach digitálneho marketingu doma i v zahraničí. Kritérium ECONOMY sleduje ekonomickú výkonnosť agentúr na báze obratu a EBITDA. Ďalším hodnotiacim kritériom je AWARENESS - znalosť digitálnych agentúr na trhu. Súčasťou projektu DAR je i ocenenie DIGITAL EXCELLENCE AWARDS pre agentúry, ktoré nie sú členmi ADMA (Asociácie digitálnych agentúr Slovenska).

Organizátorom rebríčka je spoločnosť MARKETERS a odborným garantom je Asociácia digitálnych marketingových agentúr (ADMA).