Výskum medzi marketérmi: Kto je šampiónom digitálneho marketingu na Slovensku?

Viete, že výsledky prvého tohtoročného Panelu marketingových profesionálov potvrdili nárast dôležitosti digitálneho marketingu v slovenských firmách? Čo myslíte, ktoré naše spoločnosti, podľa slovenských marketérov, najlepšie využívajú potenciál digitálneho marketingu? Pozrite si anotáciu výsledkov 1. vlny Panelu na blogu agentúry Go4insight.

Táto vlna prieskumu síce ešte mapovala situáciu pred korona krízou, no práve v súčasnosti prebieha už 2. vlna Panelu marketingových profesionálov, ktorá zisťuje aj jej dopady na marketing slovenských firiem. Pozor, prieskum končí už dnes − 12. mája a pokiaľ ste zadávateľom reklamy a máte záujem získať jeho exkluzívne výsledky ZDARMA, máte možnosť zapojiť sa do prieskumu TU.

Panel marketingových profesionálov je spoločným projektom Go4insight a platformy TheMarketers.biz a prebiehajúca vlna prebieha v spolupráci s komunikačnými asociáciami: KRAS, ADMA, IAB Slovakia, APRSR, BTL-ka. Prosíme ľudí z agentúr: „Nezapájajte sa, aby ste neskresľovali výsledky.“ Ak máte o ne záujem, zaregistrujte sa do formulára a prepošleme ich priamo vám tiež zadarmo, alebo sa k nim dostanete cez vašu asociáciu.