DIGITAL AGENCIES 2020: Vyšla ročenka o trhu digitálneho marketingu na Slovensku

Aj keď sa Konferencia Digital RULEZZ presunula na budúci rok, ročenka DIGITAL AGENCIES 2020 je tu a k dispozícii bude už od tohto pondelka. Ročenka sa venuje mapovaniu a hodnoteniu trhu digitálneho marketingu na Slovensku, ktorý v minulom roku spomalil svoj rast a dosiahol veľkosť vyše 90 miliónov EUR a tento rok ho podľa predikcií agentúr ADMA čaká pokles minimálne 4%. Ročenka prináša exkluzívne analýzy trhu digitálneho marketingu a online médií na Slovensku, a to aj vo svetle koronakrízy, prehľad vyše stovky relevantných digitálnych agentúr a podrobné profily tých najvýznamnejších hráčov na trhu.

Súčasťou ročenky je aj to najdôležitejšie – exkluzívny rebríček digitálnych marketingových agentúr DIGITÁLNA AGENTÚRA ROKA 2020, takže už v pondelok sa dozvieme, ktorá agentúra získa toto exkluzívne ocenenie.

Ročenka DIGITAL AGENCIES 2020 bude už od pondelka distribuovaná poštou do rúk všetkým účastníkom konferencií posledných troch ročníkov konferencie Digital RULEZZ, dostanú ju aj účastníci konferencie Digital RULEZZ presunutej do roku 2021 a distribuovaná bude aj kombináciou klasického mailingu a online distribúcie na marketingové oddelenia najvýznamnejších zadávateľov reklamy.

Ak pracujete v marketingu či už na strane značky alebo agentúry a chcete získať zadarmo tlačenú kópiu ročenky DIGITAL AGENCIES 2020? Zanechajte nám svoje kontaktné údaje TU, a jeden z výtlačkov poputuje priamo k vám!