Digital PIE 2021: 3 hlavné dôvody, prečo sa prihlásiť do súťaže

Digital PIE bude... Už čoskoro..)

Pýtate sa, prečo sa prihlásiť do súťaže digitálneho marketingu Digital PIE 2021? Tu sú 3 hlavné dôvody:

1. Porovnajte sa s najlepšími!

Každý rok prihlásia na Digital PIE desiatky agentúr stovky prác. Od malých milých nápadov, či riešení až po mohutné celoročné digitálne kampane. A každý rok vyberie porota to najlepšie, čo na Slovensku v uplynulom kalendárnom roku vzniklo. Iste, ocenení sa tešia a ostatní hromžia. Ale počas 4 ročníkov nebolo nikdy pochýb o tom, že Digital PIEs a Digital Nominees a hlavne ich autori patria medzi najlepších. A porota je tiež vždy vyberaná z tých, ktorí už niečo v digitálnom marketingu dosiahli.

2. Na veľkosti nezáleží!

Digital PIE dokáže vyhrať obrovská agentúra s desiatkami aj freelancer s jedným projektom. Nie je žiadnym tajomstvom, že porota Digital PIE absolútne nerieši, kto je autorom práce, iba jej kvalitu. V uplynulých ročníkoch sme preto videli ocenenie v rukách rôznych prihlasovateľov. Jeden nadšenec, dvoj-osobová „eseročka“, špecializovaná ale aj takmer výlučne nedigitálna agentúra. Nezáleží ani na tom, či je niekto z ADMY alebo nie. Jednoducho, ide o najlepší nápad, spracovanie, výsledky či mediálnu kreativitu v digitálnom marketingu. To je všetko.

3. Každý bod sa počíta!

Digital PIE je každoročne pilierom rebríčka Digitálna agentúra roka. V ňom sa spočítavajú body, ktoré jednotlivé ADMA agentúry získali počas roka za ekonomické výsledky, bodovanie na súťažiach či znalosť svojej značky medzi marketérmi. No a Digital PIE je slovenským benchmarkom práve pre digitálne oceňovanie. A pre nečlenov ADMA je tu paralelný rebríček Digital Excellence Award, kde si zase merajú sily medzi sebou. A už aj Digital Nominee z Digital PIE dokáže posunúť agentúru nahor o pekných pár priečok. Viď minuloročné výsledky Digitálna agentúra roka.

Tak čo? Idete v januári do toho? www.digitalpie.sk