Exkluzívna ročenka MARKETING & DIGITAL AGENCIES 2023 vyjde v novembri!

A premiéru bude mať priamo na konferencii Marketing RULEZZ 2023. Už siedme vydanie ročenky MARKETING & DIGITAL AGENCIES opäť prinesie kľúčové témy, ktoré v tomto roku hýbali a hýbu slovenským trhom marketingovej komunikácie. A to vrátane exkluzívneho rozhovoru s Lesom Binetom, Group Head of Effectiveness | adam&eve DDB z UK či profesorkou Magdou Nenycz-Thiel z Ehrenberg-Bass Institute z Austrálie - ako keynote spíkrami na konferencii Marketing RULEZZ 2023.

Nové najefektívnejšie komunikačné trendy v online a digitále, princípy budovania značiek vo svetle efektívneho marketingu, tradičné analýzy trhu a exkluzívne prieskumy či „štatistické“ novinky z dielní IAB Slovakia, ADMA i APRSR, TOP CASES, výsledky súťaže Digital PIE 2023, priebežný rebríček Digitálna agentúra roka 2023 (DAR) - to všetko v súlade s claimom: BACK TO THE ROOTS! A samozrejme „ultimate“ prehľad 100+ aktívnych marketingových digitálnych agentúr na Slovensku – to všetko v nej nájdete. Ak vás zaujíma ročenka z minulého roku, pozrite si ju TU.

Ročenka MARKETING & DIGITAL AGENCIES 2023 bude bezplatne distribuovaná offline a online TOP marketingovým klientom a agentúram na Slovensku, ako aj prostredníctvom portálu MARKETERIS.sk a samozrejme - tiež všetkým účastníkom najväčšej marketingovej konferencie Marketing RULEZZ 2023. Pokiaľ chcete, aby aj vaša agentúra bola jeho súčasťou, zapíšte sa TU.

A nezabudnite! Opäť je tu ponuka, že zápisom do ročenky v plnom formáte získate jeden lístok na Voľné sedenie alebo firemný livestram na najväčšiu marketingovú konferenciu Marketing RULEZZ ZDARMA!