Influencer Review: Hokejový Sajfa, gogomantv pre charitu a Dara na klinike

Pozrite si aktuálne aktivity slovenských influencerov:

Sajfa točil v Košiciach s Wiktorom Leo Burnett a Leopard production čosi tajomné k MS v hokeji,

GOGO na Mikuláša podporí livestreamom zbierku pre nadáciu Deťom s rakovinou

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Aj tento rok sme sa rozhodli ??(team Gogomantv) spojiť s neziskovou organizáciou @detomsrakovinou a formou Livestreamu, počas ktorého budete mať šancu vyhrať kopu cien ? vyzbierame spoločnými silami peniažky pre tých, ktorí to naozaj potrebujú ?? Počas celého streamu budete môcť donatovať online priamo na paypal/účet nadácie + celý výdelok zo streamu pôjde tak isto nadácii. Máme s nimi veľmi dobrú skúsenosť z minulého roka, kedy sme vydražili GOGO-UP a z vyzbieraných peňazí renovovali dennú kliniku detského onkologického oddelenia v Nemocnici Kramáre. Ďakujem vám, že ma stále sledujete a tak mi umožňujete spoločnými silami pomáhať! ?❤️ Teším sa na vás vo štvrtok (6.12.) od 16:00 na mojom YT channeli ? #MikulášskyLivestream2018

Príspevok, ktorý zdieľa Daniel Štrauch (@gogomantv),

a Dara je na klinike, kde vyhlásila nábor ľudí do 90 dňovej štúdie Pleť ako dôkaz, ktorú od januára bude robiť Klinika ENVY.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Klinika ENVY, ktora vzdy prekvapi niecim novym (nie len vas, ale aj mna?:) ohlasila uz v oktobri zaujimavy projekt ??????90 dnovu studiu „PLET AKO DOKAZ”, ktory prave v tychto dnoch vrcholi. V tejto studii bude @envyklinika skumat a prezentovat ucinky jej @envytherapy na SKUTOCNYCH zenach a muzoch. AKO? Počas 90 dní - presne od januara- bude 100 vybranych ucastnikov s roznym typom pleti pouzivat systém starostlivosti o plet @envytherapy ? Aktualne prebiehaju v Bratislave stretnutia s vybranymi ucastnikmi studie, ktori rovnako ako aj ja- absolvuju hlbkovu diagnostiku pleti. Touto kamerkou sa da velmi presne odmerat hydratovanost pleti, hlbka vrasok elasticita pokozky etc etc?Proste pride na to, ČO nasej pleti svedci??. A pretoze ma tieto veci vzdy zaujimali, rozhodla som sa do studie zapojit aj ja??100 vybranych- plus ja?. Od januara ideme spolu do toho??!!! Blizsie informacie na @envytherapy ???

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),