MARKETING & DIGITAL AGENCIES 2021: Ročenka zdarma priamo k vám

Viete, že trh marketingových digitálnych agentúr na Slovensku ešte v roku 2020 síce klesol o 5%, no dosiahol objem 84 miliónov EUR a v roku 2021 má tendencie rásť? A viete, prečo sú v tejto dobe poznatky a nástroje neuromarketingu oveľa dôležitejšie ako inokedy a ako ich zapracovať do vašich marketingových a komunikačných stratégií? Čo myslíte, ktoré sú TOP 5 case studies, ktoré uspeli ak počas korony a ktoré agentúry získali titul DIGITÁLNA AGENTÚRA ROKA 2021 či DIGITAL EXCELLENCE AWARDS 2021? Stačí si len zalistovať v takmer 150-stranovej exkluzívnej ročenke MARKETING & DIGITAL AGENCIES 2021 a získate aj mnoho ďalších užitočných marketingových informácií - vrátane „ultimate“ prehľadu najvýznamnejších marketingových a digitálnych agentúr na Slovensku.

Pokiaľ ročenku ešte nemáte, zanechajte nám svoje kontaktné údaje TU a jeden z výtlačkov ročenky poputuje aj priamo k vám! Alebo si ju jednoducho stiahnite zadarmo TU.

Ročenka MARKETING & DIGITAL AGENCIES 2021 je distribuovaná poštou do rúk všetkým účastníkom konferencií posledných troch ročníkov konferencií RULEZZ a distribuovaná bude aj kombináciou klasického mailingu a online distribúcie na všetky marketingové oddelenia najvýznamnejších zadávateľov reklamy na Slovensku.