MARKETING & DIGITAL AGENCIES 2022: Ročenka ZDARMA priamo k vám

Exkluzívna ročenka tentokrát vychádza na takmer 170-tich stranách a premiéru mala na konferencii Marketing RULEZZ 2022, kde sa dostala do rúk všetkým jej účastníkom. Dozviete sa z nej, že marketingové digitálne agentúry na Slovensku v roku 2021 narástli o 17% a tento rok rastú ďalej, ako efektívne rozhodovať v marketingu v týchto turbulentných časoch, či ovládnu Digital PIE 2030 práce vytvorené AI a aj to, ako značky vo svete využívaju NFT či Metaverse. To všetko, vrátane exkluzívneho rozhovoru s Richardom Shottonom. A k tomu prehľad TOP TikTok projektov slovenských značiek, takmer dve desiatky inšpiratívnych case studies slovenských agentúr a prehľady a profily tých najvýznamnejších marketingových a digitálnych agentúr u nás.

Pokiaľ ročenku ešte nemáte, zanechajte nám svoje kontaktné údaje TU a jeden z výtlačkov ročenky poputuje aj priamo k vám! Alebo si ju jednoducho stiahnite zadarmo TU.

Ročenka MARKETING & DIGITAL AGENCIES 2022 bude distribuovaná poštou do rúk všetkým účastníkom konferencií posledných troch ročníkov konferencií RULEZZ a distribuovaná bude aj kombináciou klasického mailingu a online distribúcie na marketingové oddelenia najvýznamnejších zadávateľov reklamy.