MARKETING & DIGITAL AGENCIES 2023: Ročenka ZDARMA priamo k vám

Exkluzívna ročenka tentokrát vychádza na takmer 200 stranách a premiéru mala na konferencii Marketing RULEZZ 2022, kde sa dostala do rúk vyše jej 800 účastníkom.

Dozviete sa z nej, že marketingové digitálne agentúry na Slovensku v roku 2022 narástli o 8% a že rast síce bude ešte pokračovať, že aj v roku 2024 budeme musieť rešpektovať trendy ako nástup AI, význam krátkych videí či digitálnych audio formátov. Ale najmä to, ako v týchto turbulentných časoch úspešne budovať značky a tvoriť ich marketingové stratégie, a to od tých najpovolanejších - v exkluzívnych rozhovoroch s marketingovou legendou Lesom Binetom, profesorkou Magdou Nenycz-Thiel z EBI a Stefanom Sarvašom z MARS Inc. A k tomu viac ako dve desiatky inšpiratívnych case studies slovenských agentúr a prehľady a profily tých najvýznamnejších marketingových a digitálnych agentúr u nás.

Pokiaľ ročenku ešte nemáte, zanechajte nám svoje kontaktné údaje TU a jeden z výtlačkov ročenky poputuje aj priamo k vám! Alebo si ju jednoducho stiahnite zadarmo TU.

Ročenka MARKETING & DIGITAL AGENCIES 2023 bola distribuovaná poštou do rúk všetkým účastníkom konferencií posledných troch ročníkov konferencií RULEZZ a aj kombináciou klasického mailingu a online distribúcie na marketingové oddelenia najvýznamnejších zadávateľov reklamy.