Na konferencii "All about TikTok" vystúpia aj dve skvelé spíkerky: Patra a Naty

Patra Bene tvorila videá na youtube od roku 2015 do 2020, kedy sa dostala do širšieho povedomia ľudí. Aktuálne sa venuje svojmu Instagramu, kde pôsobí ako influencer a internetový kamarát. Svoju vášeň pre kancelárske potreby premenila na realitu a založila si firmu Inspiary, kde vyrába plánovače, zošity a rôzne iné produkty a na konferencii All about TikTok vystúpi s témou „TikTok vs. marketing“.

Naty Borsányiová začala ako Digital Marketing Specialist v PS:Digital, kde accountovala, pracovala na rôznych kampaniach a spravovala sociálne siete. Postupne rastúci TikTok a jej nadšenie pre trendy a tvorbu krátkych videí ju posunuli v agentúre ďalej. Nové oddelenie vedie od tohto roka práve ona ako Head of Content Hunters a na konferencii All about TikTok vystúpi s témou „TikTok vs ostatné sociálne siete“.

Viac sa dozviete na prvej a jedinej špecializovanej konferencii O TIKTOK MARKETINGU, KOMUNIKÁCII A REKLAME už 24. 11. 2022 prostredníctvom livestreamu - na Marketing RULEZZ špeciál - All about TikTok". Registrujte sa ešte dnes - posledné livestreamy v predaji!