Práve vychádza nová ročenka PR & COMMUNICATION AGENCIES 2021

Viete, že jadro PR služieb na Slovensku tvorí približne 60 agentúr, ktorých core biznis je úzko spätý s public relations a že tieto agentúry dokážu spolu vygenerovať tržby ročne viac ako 31 miliónov Eur? Aj to je jedným z dôležitých výstupov z novej exkluzívnej ročenky PR & COMMUNICATION AGENCIES 2021, ktorú práve vydáva tím TheMarketers.biz v spolupráci s branžovou Asociáciou PR na Slovensku (APRSR).

Prvýkrát u nás ročenka prináša nielen ekonomickú analýzu vývoja trhu PR agentúr u nás, ale aj detailnejší pohľad na ich štruktúru a typológiu služieb, ktoré poskytujú svojim klientom. Viete napríklad, že až jedna tretina PR agentúr je postavená na dominancii klasických PR služieb a digitálneho PR? Dátový pohľad na trh nie je ale jediným prínosom tejto ročenky. Nájdete v nej tiež kompletný prehľad ocenení branžovej súťaže PROKOP 2020 a spolu s odborníkmi z prezídia APRSR a zadávateľmi sú v nej rozobrané tie najpálčivejšie problémy branže, ako etika, tendre, PR mýty ale i ohrozenia či príležitosti PR agentúr na našom trhu. A k tomu prehľad vyše päťdesiatky relevantných PR agentúr a podrobné profily tých najvýznamnejších hráčov na trhu. Nechajte sa inšpirovať!

Ročenka PR & COMMUNICATION AGENCIES 2021 bude v najbližších dňoch distribuovaná kombináciou klasického mailingu a online distribúcie na marketingové a komunikačné oddelenia oddelenia najvýznamnejších klientov, značiek, zadávateľov reklamy i agentúr u nás a do rúk sa dostane aj všetkým účastníkom najväčšej marketingovej konferencie posledných troch ročníkov najväčšej marketingovej konferencie na Slovensku - Digital RULEZZ.

Ak pracujete v public relations či už na strane značky alebo agentúry a chcete získať zadarmo tlačenú kópiu ročenky PR & COMMUNICATION AGENCIES 2021, zanechajte nám svoje kontaktné údaje TU, a jeden z výtlačkov poputuje priamo k vám!