Ročenka DIGITAL AGENCIES 2020: Zapíšte sa, uzávierka je už 19. októbra 2020

Ste digitálna agentúra? Robíte online marketing? Staňte sa ZADARMO súčasťou našej ročenky DIGITAL AGENCIES 2020. Zapíšte sa do nášho registračného formulára. Pozor! Uzávierka je už 19. októbra 2020. Minuloročné vydanie DIGITAL AGENCIES 2019 si môžete stiahnuť TU.

Nové vydanie ročenky DIGITAL AGENCIES 2020, ktoré okrem tradičných analýz trhu a exkluzívnych prieskumov Panelu marketingových profesionálov, prinesie aj ďalšie nové zaujímavé „štatistické“ novinky z dielní IAB Slovakia a ADMA. Ročenka zverejní aj prvé kvalifikované odhady, ako korona „pohla“ trhom digitálnych agentúr na Slovensku a čo spravila pandémia so sledovanosťou našich webov. A prirodzene chýbať nebude opäť ani prehľad najvýznamnejších aktívnych digitálnych agentúr na Slovensku, vrátane aktuálneho rebríčka Digitálna agentúra roka 2020 (DAR).

Ročenka DIGITAL AGENCIES 2020 bude bezplatne distribuovaná TOP marketingovým klientom a agentúram na Slovensku z našej databázy s viac ako 2000 overenými kontaktmi, ako aj prostredníctvom portálu MARKETERIS.sk a tiež všetkým účastníkom konferencie Digital RULEZZ v novom termíne v marci 2021.