Ročenka PR & COMMUNICATION AGENCIES 2021 na stiahnutie ZDARMA!

Tlačená ročenka je PR & COMMUNICATION AGENCIES 2021 je na svete a už sa pripravuje na cestu ku svojim novým majiteľom. Ak ste si ju nestihli ZADARMO objednať, môžete tak spraviť ešte dnes na tomto linku.

A pokiaľ sa vám nechce čakať, stiahnite si jej elektronickú verziu zdarma hneď teraz TU.

A čo v nej všetko nájdete? Exkluzívnu analýzu trhu PR agentúr na Slovensku, kompletný prehľad ocenení branžovej súťaže PROKOP 2020 a spolu s odborníkmi z prezídia APRSR a zadávateľmi sú v nej rozobrané tie najpálčivejšie problémy branže, ako etika, tendre, PR mýty ale i ohrozenia či príležitosti PR agentúr na našom trhu. A k tomu prehľad vyše päťdesiatky relevantných PR agentúr a podrobné profily tých najvýznamnejších hráčov na trhu. Nechajte sa inšpirovať!

Ročenka PR & COMMUNICATION AGENCIES 2021 bude v najbližších dňoch distribuovaná kombináciou klasického mailingu a online distribúcie na marketingové a komunikačné oddelenia oddelenia najvýznamnejších klientov, značiek, zadávateľov reklamy i agentúr u nás a do rúk sa dostane aj všetkým účastníkom najväčšej marketingovej konferencie posledných troch ročníkov najväčšej marketingovej konferencie na Slovensku - Digital RULEZZ.