Zapíšte sa ZDARMA do ročenky DIGITAL AGENCIES 2020

Ste digitálna agentúra? Robíte online marketing a chcete byť medzi BEST OF THE BEST? Staňte sa ZADARMO súčasťou našej ročenky DIGITAL AGENCIES 2020 a zapíšte sa do nej už dnes TU!

Nové vydanie ročenky DIGITAL AGENCIES 2020, ktoré okrem tradičných analýz trhu a exkluzívnych prieskumov Panelu marketingových profesionálov, prinesie aj ďalšie nové zaujímavé „štatistické“ novinky z dielní IAB Slovakia a ADMA. Ročenka zverejní aj prvé kvalifikované odhady, ako korona „pohla“ trhom digitálnych agentúr na Slovensku a čo spravila pandémia so sledovanosťou našich webov. A prirodzene chýbať nebude opäť ani prehľad najvýznamnejších aktívnych digitálnych agentúr na Slovensku, vrátane aktuálneho rebríčka Digitálna agentúra roka 2020 (DAR).

Ročenka DIGITAL AGENCIES 2020 bude bezplatne distribuovaná TOP marketingovým klientom a agentúram na Slovensku z našej databázy s viac ako 2000 overenými kontaktmi, ako aj prostredníctvom portálu MARKETERIS.sk a tiež všetkým účastníkom konferencie Digital RULEZZ 2020, najväčšej konferencie o digitálnom marketingu na Slovensku.