Práve vyšla nová ročenka PR & COMMUNICATION AGENCIES 2022

Trh PR a komunikačných agentúr sa po covid roku 2020 spamätal a dokázal sa vrátiť späť na úroveň predpandemického roka 2019. A dokonca ho aj predbehol! Aktuálne odhady hovoria o medziročnom náraste okolo 17% a oproti roku 2019 dokonca o 7%! Aj to je jedným z posolstiev z novej exkluzívnej ročenky PR & COMMUNICATION AGENCIES 2022, ktorú práve vydáva tím TheMarketers.biz v spolupráci s branžovou Asociáciou PR na Slovensku (APRSR).

V ročenke nájdete okrem exkluzívnych tém a rozhovorov aj 33 strán prípadových štúdií a najlepších PR projektov za uplynulé obdobie ako aj prehľad tých najvplyvnejších TOP PR a komunikačných agentúr, ktorí hýbali trhom slovenským trhom v roku 2021.

Ročenka PR & COMMUNICATION AGENCIES 2022 bude v najbližších dňoch distribuovaná kombináciou klasického mailingu a online distribúcie na marketingové a komunikačné oddelenia oddelenia najvýznamnejších klientov, značiek, zadávateľov reklamy i agentúr u nás a do rúk sa dostane aj všetkým účastníkom najväčšej marketingovej konferencie posledných troch ročníkov najväčšej marketingovej konferencie na Slovensku - Marketing RULEZZ. A už teraz si ju môžete zadarmo stiahnuť TU.