Práve vyšla nová ročenka PR & COMMUNICATION AGENCIES 2023

A to na takmer 100 stranách! Ešte v roku 2021 sa trh PR a komunikačných agentúr dokázal po covide rýchlo spamätať a vrátiť sa späť na úroveň predpandemického roka 2019. Dosiahol vtedy objem viac ako 31 miliónov € a odhadovaný medziročný nárast bol na úrovni približne 17%. A aj napriek turbulenciám a neistote na trhu v roku 2022 sa PR branži celkom darilo: objem trhu prekonal hranicu 34 miliónov € a medziročný rast dosiahol takmer 9%. Aj to je jedným z posolstiev z novej exkluzívnej ročenky PR & COMMUNICATION AGENCIES 2023, ktorú práve vydáva tím TheMarketers.biz v spolupráci s branžovou Asociáciou PR na Slovensku (APRSR).

V ročenke nájdete okrem exkluzívnych odborných tém a rozhovorov aj vyše 30 strán prípadových štúdií a najlepších PR projektov za uplynulé obdobie ako aj prehľad tých najvplyvnejších TOP PR a komunikačných agentúr, ktorí hýbu slovenským trhom.

Ročenka PR & COMMUNICATION AGENCIES 2023 bude v najbližších dňoch distribuovaná kombináciou klasického mailingu a online distribúcie na marketingové a komunikačné oddelenia oddelenia najvýznamnejších klientov, značiek, zadávateľov reklamy i agentúr u nás a do rúk sa dostane aj účastníkom najväčšej marketingovej konferencie Marketing RULEZZ za posledné tri roky. A už teraz si ju môžete zadarmo stiahnuť TU.